xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj
L'escola Montnegre de Sant Celoni introdueix el comerç just a les aules
22/11/2017
L'escola Montnegre de Sant Celoni introdueix el comerç just a les aules
separacio
El professorat ha iniciat la primera sessió de la formació amb una introducció sobre les desigualtats Nord-Sud, a càrrec de SETEM Catalunya, per tal que puguin treballar a classe les causes i promoure alternatives transformadores. La segona sessió serà sobre el Comerç Just, a través d’un tast de cacaus i xocolates es coneixeran les diferències entre el Comerç Just i el Comerç Internacional.
veure més
El Restaurant del Món
03/05/2012
El Restaurant del Món
separacio

Una manera dinàmica d'apropar-nos al Comerç Just aquest mes de la Festa del CJ.

veure més
Menú Solidari amb Comerç Just
03/05/2012
Menú Solidari amb Comerç Just
separacio

L'escola és un exemple no sols per a nens i nenes, sinó també pels pares. Per celebrar la Festa de Comerç Just es demanarà al menjador que durant una setmana serveixi un Menú Solidari de Comerç Just, on a cada plat hi sigui present al menys un producte de Comerç Just.

veure més
Llicència de Creative Commons
logo fairtrade
logo agència catalana de cooperació
logo alternativa3
contacte xarxaescolescj