xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj xarxaescolescj
El projecte Xarxaescoles es troba paralitzat
25/01/2013
El projecte Xarxaescoles es troba paralitzat
separacio
El projecte Xarxaescoles pel Comerç Just es troba actualment aturat per falta de finançament. No obstant, continueu tenint al vostre abast tots els recursos i accions de la web per que els pugueu utilitzar. A més a més, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres si necessiteu el nostre assessorament.
veure més
El Restaurant del Món
03/05/2012
El Restaurant del Món
separacio

Una manera dinàmica d'apropar-nos al Comerç Just aquest mes de la Festa del CJ.

veure més
Menú Solidari amb Comerç Just
03/05/2012
Menú Solidari amb Comerç Just
separacio

L'escola és un exemple no sols per a nens i nenes, sinó també pels pares. Per celebrar la Festa de Comerç Just es demanarà al menjador que durant una setmana serveixi un Menú Solidari de Comerç Just, on a cada plat hi sigui present al menys un producte de Comerç Just.

veure més
Llicència de Creative Commons
logo fairtrade
logo agència catalana de cooperació
logo alternativa3
contacte xarxaescolescj