El projecte Xarxaescoles es troba paralitzat
25/01/2013
AUTOR: Xarxa d'Escoles Pel Comerç Just
tornar
separació notícia

El projecte Xarxaescoles pel Comerç Just es troba actualment aturat per falta de finançament. No obstant, continueu tenint al vostre abast tots els recursos i accions de la web per que els pugueu utilitzar.

 

No dubteu! Utilitzar els recursos de la Xarxa d’Escoles pel Comerç Just és tan senzill com entrar a la web i descarregar-los.

Un dels recursos més lúdics són els àudios, una oportunitat per treballar el Comerç Just amb els més petits del centre.  Gràcies a les col•laboracions de l’escola Salesians de Mataró, podem compartir les cançons realitzades per l’alumnat i  incloses en el cd “La Veu dels Sense Veu”. Les podeu treballar amb les lletres.

És en aquest apartat on també trobareu el dossier de cançons i danses de l’espectacle, Karibu. En Carles Cuberes, qui col•labora amb Alternativa3 ONG i amb el projecte Xarxa d’Escoles pel Comerç Just, ha posat a la disposició de tots els centres educatius les seves cançons, acompanyades d’un dossier pedagògic.

 

Des d’Alternativa3 volem animar-vos a compartir recursos que utilitzeu o trobeu interessants, relacionats amb el consum responsable i el Comerç Just. A més a més, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres si necessiteu el nostre assessorament a: ong@alternativa3.com

Llicència de Creative Commons
logo fairtrade
logo agència catalana de cooperació
logo alternativa3
contacte xarxaescolescj