Print

Cafè El Prat en la Festa del Prat Solidari i el Comerç Just 2013!

7 juny 2013

El passat dissabte 11 de maig, el Dia Internacional del Comerç Just, varem celebrar a la ciutat del Prat de Llobregat la Festa del Prat Solidari i el Comerç Just 2013. Des de fa tres anys la Comissió del Prat Solidari i el Centre d’Informació, Cooperació i Comerç Just El Racó del Món, sota la supervisió del Programa de Solidaritat i Cooperació de l’Ajuntament del Prat, organitzem aquesta festa de manera conjunta per apropar a la ciutadania al món de la solidaritat, fer difusió dels projectes de les entitats solidàries del Prat i sensibilitzar sobre els valors i principis del comerç just i el consum responsable.

A la parada de la botiga del Racó del Món, es va realitzar una petita degustació de Cafè El Prat i a més es van vendre productes d’alimentació de comerç just. El Cafè El Prat va ser el producte més venut d’una jornada on es van realitzar diverses activitats per difondre el comerç just, com una activitat d’art solidari, degustació de xocolata a la tassa i un sorteig d’una panera amb productes d’alimentació i artesania de comerç just.


Deixa un comentari

Etiquetes