Print

Cafè Ciutat a Biocultura

6 maig 2009

Cafè Ciutat estarà present a Biocultura, informant a tots els quals s’acostin el treball que s’està duent a terme a Manresa, Terrassa i Mataró , informant també com poder participar per a fer més gran el comerç just en les nostres localitats.

 

 Us explicarem:

Com crear interès en el nostre entorn sobre el Comerç Just?

Com fer petits canvis de consum?

Com fer que la nostra ciutat tingui un cafè propi de Comerç Just?

 

A Biocultura, Alternativa3 també presenta les seves últimes novetats. La fira de les alternatives i el consum responsable té lloc del 7 al 10 de maig al Palau Sant Jordi de Barcelona. Biocultura és un referent en tot Espanya com fira d’alimentació biològica i alternativa i ens ofereix una oportunitat magnífica per a donar a conèixer els nostres últims productes tant al públic en general com professionals del sector. La 15º edició de Biocultura està dividida en dos pavellons. Alternativa3 participa com expositor en la sala principal o Pavelló 1, dedicat a l’alimentació biològica i altres productes amb certificació orgànica. El Pavelló 2 se centra en el qual són teràpies i medicines complementàries, higiene i cosmètica natural, bioconstrucción, energies renovables, artesanies, ecologies, etc. La present edició ofereix prop de 200 activitats paral·leles a l’activitat comercial. Temes bàsics com el de la manipulació genètica, els productes químics, els problemes ambientals, l’escassesa i la qualitat de l’aigua, el canvi climàtic, acompanyats per altres més tècnics i pràctics per als empresaris ecològics, i passant per propostes musicals, de cinema, espais per a les teràpies.

 

 Són molts dels assumptes que es desenvoluparan en aquest espai de la informació que és BioCultura. La fira BIOCULTURA 2009 se celebra al recinte del Palau Sant Jordi durant els pròxims 7, 8,9 i 10 de Maig, és a dir de Dijous a siumenge ambdós inclosos. Us esperem al ESTAND 134 al PALAU SANT JORDI del pròxim 7 al 10 de Maig. Más informació: http://www.biocultura.org/

< >

< >< >< >< >< >< >< >< ><-->


  1. T Hernández digué:

    informació

    9 juny 2009 a les 3:43 pm

Deixa un comentari

Etiquetes