Print

FIRA DE CALELLA I L’ALT MARESME

25 setembre 2013

Un any més, la Fundació Grup Tercer Món Mataró ha estat present a la Fira de Calella i L’Alt Maresme, amb el cafè CALELLA. Els visitants de la Fira van poder gaudir d’un tast de cafè de Comerç Just, eix principal de les activitats solidàries del nostre Grup. La degustació del cafè Calella es va fer en l’espai de Solidaritat, promocionat per l’ Ajuntament de Calella.

El temps –esplèndid- va acompanyar i l’ ambient creat al recinte ferial era animat i plenament reeixit. En aquesta ocasió hi hagué una dedicació especial a l’ economia i a la realitat de les terres de l’ Ebre. Però els estands i les parades eren de diferents llocs, tipus i caire.

En les fotografies podeu veure el tast de cafè, els paquets, la regidora de l’Ajuntament de Calella Núria Parella, visitants i membres de la Fundació.


Deixa un comentari

Etiquetes