Print

CAFÈ CIUTAT: MUNICIPIS PEL COMERÇ JUST. MATARÓ

24 juny 2014

El dia 17 de juny es va fer la presentació a Can Palauet del Llibre de Bones Pràctiques de la Cooperació Catalana  CAFÈ CIUTAT” Municipis pel Comerç Just. Va anar a càrrec de Núria Camps, directora d’Avaluem. La presentació va ser presidida pel el regidor Joaquim Fernández de l’Ajuntament de Mataró i Rita Baumann de la Fundació Grup Tercer Món Mataró, coordinadora del Cafè Ciutat.

Aquest llibret “CAFÉ`CIUTAT” Municipis pel Comerç Just és una proposta de la Diputació de Barcelona que ha dut a terme “Avaluem” dins la seva col·leció Bones Pràctiques.

Núria Camps diu en la introducció que cada vegada som més conscients de la globalització i això ens fa reflexionar sobre la importancia creixent de promoure el Comerç Just i el Consum Responsable, i que cal actuar en l’àmbit local si volem transformar l’injust sistema econòmic global.

En l’acte també es va passar un documental de les activitats de l’any 2013 de tots el CAFÈS CIUTAT.


Deixa un comentari

Etiquetes