Print

EL CAFÈ SANT QUIRZE A LA FESTA DEL COMERÇ JUST DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS

19 maig 2015

Un any més, portem la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica a Sant Quirze. Aquest any t’animem a Estirar del fil per destapar les injustícies que s’amaguen darrera de la roba que vestim, tot apostant per alternatives de consum responsable, com són el comerç i la banca ètica.
El diumenge 31 de maig al matí, el Parc de les Morisques acollirà diverses activitats infantils, un espectacle de circ, un mercat d’intercanvi de roba se segona mà, la venda de productes provinents del comerç just i s’oferirà un tast gratuït del Cafè Sant Quirze als assistents, entre d’altres.
També es lliuraran els premis del concurs literari de contes solidaris i poesia, que enguany inclouen una sorpresa.

Estira del fil … Tria Comerç Just i Banca ètica i… VINE A LA FESTA!!

Per veure l’espot de la Festa: www.youtube.com/watch

Programa Festa del Comerç Just i la Banca Ètica


Deixa un comentari

Etiquetes