- Cafè Ciutat - http://www.alternativa3.com/cafeciutat/ -

Terrassa acull la trobada anual del Cafè Ciutat

Posted By cafeterrassa On 17 mar 2016 @ 3:18 In Aconsegueix un cafè per la teva ciutat, Cafè Ciutat Calella, Cafè Ciutat Manresa, Cafè Ciutat Mataró, Cafè Ciutat Montornès, Cafè Ciutat Morvedre, Cafè Ciutat Prat de Llobregat, Cafè Ciutat Sant Quirze del Vallès, Cafè Ciutat Terrassa, Cafè Ciutat d'Igualada, Cafè Montornès, Cafè Sant Adrià, Cafè ciutat Molins de Rei, Cefè Ciutat Cerdanyola del Vallès | No Comments

La seu d’Alternativa 3 a Terrassa va acollir una nova edició de la reunió anual dels municipis participants al projecte “Cafè Ciutat”. Enguany aquesta trobada tenia una convidada força especial: Exolina Aldana, presidenta del Consell d’Administració de la seva cooperativa, Augusto César Sandino i vicepresidenta de la Central de cooperatives CECOCAFEN (Nicaragua).
exolina
La jornada va comptar també amb la xerrada de la Núria Camps, d’Avaluem, que portava per títol “Xarxa Cafè Ciutat per contribuir als Objectius de Desenvolupament Sostenible.”

Els principals temes de la trobada van girar al voltant de dos grans eixos: potenciar el treball de sensibilització o coneixement del projecte a les ciutats participants (actualment en són 11) i la idoneïtat d’incorporar les càpsul·les com a nou producte de venda del Cafè Ciutat, novetat que va ser molt ben acollida i que podria cristalitzar en breu.

Pel que fa al primer eix, es va considerar indispensable donar a conèixer el projecte als nous regidors i regidores que han entrat als ajuntaments després de les eleccions de l’any 2015, alhora que intentar buscar aliances amb entitats locals que participin en la difusió del projecte. També s’acorda canviar el nom de “Projecte Cafè Ciutat” per “Xarxa Cafè Ciutat”.
img_20160310_100834
En quant a la incorporació de càpsul·les, s’acorda fer un packaging comú per a totes les poblacions, que es podria complementar amb algun distintiu particular de cada una de les ciutats participants, i es decideix donar una embranzida definitiva a la iniciativa com a aposta per arribar al màxim nombre de públic possible.

La jornada va finalitzar amb una visita a la torradora de cafè d’Alternativa 3 i amb l’explicació del procés que fa el cafè des que arriba al magatzem com a materia primera fins que queda empaquetat.
img_20160310_130638


Article printed from Cafè Ciutat: http://www.alternativa3.com/cafeciutat/

URL to article: http://www.alternativa3.com/cafeciutat/?p=2140

Copyright © 2009 Cafè Ciutat. All rights reserved.