Print

Arriba el comerç just a Sant Quirze del Vallès

18 maig 2016

Un any més, portem la Festa Som Comerç Just i Banca Ètica a Sant Quirze. Et proposem que t’apuntis a un nou model econòmic més ètic i solidari. Et convidem a deixar enrere un consum que perpetua les injustícies i t’animem a actuar.
Aquest 2016 se celebra a l’estat espanyol el 30è aniversari del Comerç Just (CJ), un moviment mundial que des del 1964 treballa per a una relació comercial nord-sud justa des de la comercialització de productes, la sensibilització social i la incidència política Des de la campanya defensem la pràctica del consum responsable: canviar d’hàbits de compra i estalvi, reparar en lloc de comprar coses noves, optar per allò local, pensar si necessitem alguna cosa o “ens obliguen” a comprar-la, reprendre el contacte amb l’horticultura, fomentar el compartir objectes o coneixements, fer més barri o poble.

Instal•lat les alternatives…vine el 29 de maig!

PROGRAMA
11 a 14 h
- ESTANDS SOLIDARIS I DE COMERÇ JUST: Venda de productes de comerç just, tast gratuït del cafè Sant Quirze, estands ONG locals i d’economia social i solidària
- TALLERS INFANTILS: “La xocolata” i “La fàbrica dels desitjos”
- JOCS PER A TOTA LA FAMÍLIA: Jocs gegants de comerç just i joc de pistes
- TALLER D’AUTO MASSATGE, a càrrec de Mar Garcia del Centre de Teràpies Osana, en motiu del Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones (28 de maig).
- GRAVACIÓ D’UN ESPECIAL SOBRE LA FESTA PER AL PROGRAMA DE RÀDIO
“SOM SOLIDARIS”

12 h
LECTURA DEL MANIFEST DE LA FESTA
LLIURAMENT DE PREMIS DEL CONCURS LITERARI DE CONTES SOLIDARIS I POESIA

13h
ESPECTACLE INFANTIL: “VIATGE AL MÓN DEL BON ROTLLO”: show interactiu amb cançons i balls, a càrrec de Llorenç Witty, que busca transmetre valors com la diversitat, el respecte i la interculturalitat

13:30 h
VERMUT SOLIDARI

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES
18 de maig, 17h Taller de cuina: tapes i platets amb sabor de cafè del comerç just, dins la Campanya Jove “Estic boníssim”. Col•labora el Servei de Joventut. Lloc: Centre Cívic Torre Julià.

10 de juny Coffee Break amb el Cafè Sant Quirze a la Fira d’Economia Social del Vallès, a Sabadell

Programa


Deixa un comentari

Etiquetes