Print

CAFÈ CABRILS A PUNT DE SORTIR

22 març 2018

Aviat es farà la presentació del “Cafè Cabrils”, aquest cafè és el dotzè dintre de la Xarxa Cafè Ciutat de la província de Barcelona, així Cabrils se suma a aquest projecte de sensibilització que uneix directament la cooperativa d’origen del cafè amb la ciutadania. El Cafè Cabrils és el cafè de les dones de M.U.S.A. de la Cooperativa La Selva. És un projecte d’aprenentatge, intercanvi i participació, per afavorir les habilitats de les dones i els seus fills i filles. Es valora el treball col·lectiu des de la perspectiva de gènere i el respecte als de les dones.
Cabrils està catalogada com una de les principals viles gastronòmiques de Catalunya. És un poble on es respira qualitat de vida en estat pur, són paraules de la sra. l’alcaldessa Lina Morales.
La imatge que s’ha triat és la del municipi que està ubicat al peu del Montcabrer entre la muntanya i el mar.
imatge_vista_cabrils


Deixa un comentari

Etiquetes