Print

CAFÈ ARGENTONA, AVIAT VEURÀ LA LLUM

22 març 2018

Aquest any 2018 també s’uneix a la Xarxa de “Cafè Ciutat” el municipi d’Argentona. Aquest serà el tretzè “Cafè Ciutat” de la província de Barcelona. Amb una composició de cafè procedent de dues cooperatives -una unida al projecte de M.U.S.A., a Chiapas, i l’altra Kagera, a Tanzània- Argentona es suma a aquest programa de sensibilització que uneix directament la cooperativa d’origen del cafè amb la ciutadania. Seguint la tònica del treball per una societat més igualitària, les cooperatives que han treballat aquest cafè tenen com a base del projecte l’aprenentatge, intercanvi i participació, per afavorir les habilitats de les dones i els seus fills i filles. La padrina d’aquest Cafè és Mama Elo’s que dóna assistència sanitària a dones durant l’embaràs i el part. La imatge triada que surt al paquet de cafè és un detall de la casa d’estiueig d’en Puig i Cadafalch símbol del modernisme a Argentona.casa-estiueig-puig-i-cadafalch-argentona-2510


Deixa un comentari

Etiquetes