Print

Alta participació a la votació de la imatge del nou “Cafè Terrassa”

27 octubre 2008

Un total de 913 persones han participat en la campanya per escollir la imatge del nou Cafè Terrassa.

Masia Freixa

Masia Freixa

Finalment serà la Masia Freixa el monument que identificarà aquest nou producte de comerç just que impulsen conjuntament Alternativa3 i l’Ajuntament de Terrassa. La Masia Freixa va sumar un total de 422 vots, per davant del Vapor Aymerich Amat i Jover, que va obtenir 410 vots, i de les esglésies de Sant Pere, que va aconseguir 81 suports. Les votacions s’han realitzat a través d’internet principalment, des d’on han participat 833 persones, mentre que la resta es van produir presencialment mitjançant unes butlletes repartides a la Fira d’ONG de la Festa Major. Entre tots els votants es sortejarà un paquet de “Cafè Terrassa” acompanyat per un lot de productes de comerç just.

L’objectiu de la sortida al mercat del Cafè Terrassa és donar a conèixer el cafè de comerç just a tota la ciutadania i les problemàtiques que pateixen els productors dels països del Sud. Aquesta experiència porta el nom de “Cafè Ciutat” i Terrassa serà la primera ciutat de l’estat on es portarà a terme.


Deixa un comentari

Etiquetes