Print

Què és Cafè Ciutat?

29 abril 2009

Café ciutat, el teu cafè de Comerç Just

Bo pels camperols
Cafè procedent de cooperatives de camperols dels països menys afavorits,
organitzats de forma participativa per a obtenir preus més justos per les seves collites, que els permetin millorar les seves condicions de vida i decidir el seu propi desenvolupament.

Bo pel Medi Ambient
Cafè conreat sense agroquímics, per agrupacions de petits camperols,
seguint tècniques tradicionals respectuoses amb la Naturalesa.

Bo per a tu
Cafè d’alta qualitat per a satisfer als consumidors més exigents.

Bo per la teva ciutat
Una ciutat sostenible i responsable amb les seves decisions que practica una
compra ètica. Una ciutat de futur.

Cafè Comerç Just

Cafè Ciutat és una campanya dirigida al ciutadà, al teixit associatiu, entitats públiques i establiments per tal de fomentar  la consciència en el consum de cafè d’una manera responsable, coneixent el seu origen i les condicions de Comerç Just d’aquest en el marc de la nostra ciutat.

Aquesta proposta referent en el marc de la Compra Pública Ètica i primer cafè de comerç just de les ciutats en l’estat espanyol, presenta als ciutadans els objectius de la Agenda 21 decidida en la Assemblea de les Nacions Unides al 1992, aspirant a posar aquests objectius en funcionament a nivell local, per així donar la possibilitat a nivell individual d’actuar de forma responsable en el consum .

La proposta Cafè-Ciutat tractarà de mantenir aquest recolzament d’una manera concreta i en un entorn de compromís associatiu com és vincular el consum de determinats cafès amb localitats i ciutats de la nostra terra al igual que en altres països europeus on ja s’han desenvolupat programes similars.

La campanya Café-Ciutat disposa d’ un cafè de Comerç Just amb identitat per la nostra ciutat. Un cafè de Comerç Just que vincula les ciutats amb un cafè d’origen. Donant la possibilitat a cada ciutat per agermanar-se amb una cooperativa cafetalera productora.

Etiquetes