Print

Qui som?

4 maig 2009

Aquest és un projecte d’ Alternativa3 i de totes les organitzacions de Comerç Just que es vulguin sumar a fer més gran el Comerç Just a les seves ciutats. En aquests moments coordina Fundació Grup Tercer Món Mataró a la ciutat de Mataró i l’Associació Josep Maria Cunill i Solà pel Comerç Just i el Consum Responsable del Bages a la ciutat de Manresa i Alternativa3 ONG a Terrassa.

Alternativa3, dinamitzadora del projecte Cafè Ciutat, és una organització de Comerç Just que des del 1992 es dedica a la importació, distribució i comercialització de productes tèxtils, d’alimentació i artesania, que provenen de grups d’artesans i productors de països del Sud.

Al 1995 vam crear la primera Torradora de cafè de Comerç Just d’Espanya, on elaborem tant marques pròpies de cafè, com les de qualsevol organització interessada en el cafè de Comerç Just. Importem el gra en verd, el torrem i l’embassen artesanalment a les nostres instal·lacions de Terrassa.

Partim també de la base que Alternativa3 porta des de l’any 1992 treballant per desenvolupar el comerç just a les diferents ciutats i per una aposta que ja va començar al l’any 2005 junt amb Castilla la Mancha, la qual ja té el seu propi cafè de Comerç Just.

Cafè Ciutat és un projecte recolzat per la Diputació de Barcelona i els Ajuntaments de Terrassa, Manresa i Mataró.

La organització El Puente d’Alemanya i el  Projecte Fiare, Banca Ètica també participen en el projecte.

Per veure més informació sobre cada entitat, pots anar a les seves pròpies entrades, Cafè Mataró, Cafè Manresa i Cafè Terrassa.

 

 

 

Etiquetes