Print

Per a qui?

29 abril 2009

La campanya Cafè Ciutat pretén arribar a tots els ciutadans de les nostres terres i als  consumidors dels municipis de la província de Barcelona, fomentant el Comerç Just i incrementant la consciència de cafè de Comerç Just.

Amb Cafè- Ciutat estem:

Recolzant a cooperatives cafeteres del Sud, que gràcies a  aquest consum poden sobreviure.

Treballant en xarxa amb altres associacions i altres ciutats per una fita comú.

Sensibilitzant sobre Comerç Just i cafè de Comerç Just en el nostre entorn.

Posant a l’abast del consumidor responsable, un cafè de Comerç Just amb identitat en els bars i cafeteries i establiments de les ciutat.

 Café Ciudad. Alternativa3. Tanzania

De les cooperatives cafeteres on s’importa el cafè en gra recolzem:

L’agricultura ecològica, un cafè biològic significa respecte per la terra, per la conservació i la cura dels recursos naturals, i també el respecte pels valors tradicionals i pel treball de dones i homes, pels seus drets i els de les seves famílies, fent-los possible una vida digna i sostenible.
L’agricultura biològica proporciona un grau més d’informació al consumidor en la perspectiva d’una economia més justa que redueix el desequilibri entre el Nord i el Sud.

Amb la proposta de games de cafès, Alternativa3 donarà la possibilitat d’escollir entre cafès de Colòmbia, Nicaragua, Chiapas, Tanzània i altres, cafès que són certificats per Comerç Just,  amb la seva certificació FLO (Fairtrade Labelling Organization).També essent possible tenir un cafè amb certificació biològica, certificats per CCPAE (Consell Català de Producció d’Agricultura Ecològica).

Etiquetes